WebwinkelVakdagen 2012: maak persoonlijk kennis met The Feedback Company!

De afgelopen vijf jaar zijn de Webwinkel Vakdagen uitgegroeid tot het belangrijkste event van de e-commerce branche. Het is het enige en grootste event dat zich enkel richt op e-commerce en online ondernemen. Het is de beurs voor professionals die hun online succes willen versnellen en optimaliseren.

In 2011 bezochten meer dan 8.000 e-commerce professionals de beurs en exposeerden ruim 160 vooraanstaande e-commerce leveranciers. Tijdens de zesde editie in januari 2012 exposeren ruim 200 exposanten en worden maar liefst 10.000 bezoekers verwacht. De combinatie van uitgebreide beursvloer en praktijkgericht congres garandeert informatie, interactie en innovatie.

U bent van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken met de medewerkers van The Feedback Company. U treft ons op standnummer S08

Waarom is het absoluut de moeite waard een dag vrij te maken in uw drukke schema voor een bezoek aan de WebwinkelVakdagen 2012?
Als u verantwoordelijk bent voor, of betrokken bij, de online activiteiten van uw bedrijf, zijn de Webwinkel Vakdagen een ‘must visit’. Het is het belangrijkste event van de e-commerce branche en de enige gratis vakbeurs die zich puur en alleen richt op online ondernemen.

Vier redenen waarom u de beurs niet mag missen:


     1.   Ontmoet alle vooraanstaande leveranciers uit de branche

Ruim 200 e-commerce leveranciers presenteren zich in januari op de beurs. Stuk voor stuk bieden zij oplossingen waarmee u uw online rendement kunt optimaliseren. En dat allemaal onder 1 dak!

     2.   Kennis opdoen
Tijdens het uitgebreide programma van de Webwinkel Vakdagen kunt u kennis opdoen over uiteenlopende onderwerpen. In vijf thema-theaters en 2 Keynote Arena’s worden boeiende sessies verzorgd door een grote diversiteit aan sprekers uit binnen- en buitenland. Of u nu op zoek bent naar een case study met praktische tips voor uw bedrijf of een strategische sessie over multichanneling, u kiest gemakkelijk de sessie van uw voorkeur.

     3.   Netwerken
Met 10.000 bezoekers, biedt de Webwinkel Vakdagen de ideale mogelijkheid om te netwerken. Niet alleen met andere webwinkeliers en multi-channel retailers, maar ook met prominenten uit de branche.

     4.   Blijf uw concurrent een stap voor

De Webwinkel Vakdagen brengen de laatste trends & ontwikkelingen uit de branche. Door een bezoek aan de beurs blijft u op de hoogte van wat er speelt, doet u kennis op en heeft u de mogelijkheid leveranciers te vergelijken en interessante start-ups te ontmoeten.Publicatie: 18 november 2011

Terug naar het overzicht

Professionele online feedback tools voor bedrijven en webshops. Geïnteresseerd?