Easy Internet Marketing en The Feedback Company slaan de handen ineen

De samenwerking tussen Easy Internet Marketing en The Feedback Company is deze maand officieel van start gegaan.

Easy Internet Marketing is onderdeel van de Tribal Internet Group. Samen zijn zij het grootste internetmarketing cluster van Nederland met ruim 10 jaar ervaring en 120 professionele medewerkers die elkaar op een effectieve wijze aanvullen.

The Feedback Company is één van Nederlands grootste leveranciers op het gebied van reviewsoftware.


Na een recent artikel op het blog van Easy Internet Marketing, over het belang van reviews voor webshops en het inzetten ervan ten behoeve van een optimale SEO-strategie, heeft The Feedback Company Easy Internet Marketing benaderd. Easy reageerde enthousiast en wilde graag de mogelijkheden om een kwalitatieve samenwerking op te zetten bespreken. Een samenwerking waarbij beide partijen hun diensten en aanbod kunnen verbeteren door gebruik te maken van elkaars specialisme.

Door de ruime ervaring van Easy op het gebied van Internet Marketing kan The Feedback Company zijn diensten nog beter afstemmen op de wensen vanuit de markt. The Feedback Company zet daar hun expertise op het gebied van reviews tegenover en is tevens officiële reviewpartner van Google.


Uit onderzoeken van diverse partijen blijkt dat de implementatie van Rich Snippets leidt tot meer omzet en een hoger rendement. Om dit met meer eigen ervaring te kunnen bekrachtigen, hebben Easy en The Feedback Company een testcase opgezet waarbij de resultaten nauwlettend worden geanalyseerd. 

De eindresultaten zullen na afronding worden gepubliceerd op de websites van Easy Internet Marketing en The Feedback Company.
Publicatie: 09 mei 2012

Terug naar het overzicht

Professionele online feedback tools voor bedrijven en webshops. Geïnteresseerd?