The Feedback Company tekent internationaal contract met Google

The Feedback Company was reeds een erkend reviewleverancier voor Google, maar eind december 2012 hebben we een (internationaal) contract met Google getekend als officieel reviewpartner.

De afgelopen 2 jaar was er regelmatig contact met Google, en tijdens onze gesprekken werd één ding al snel duidelijk; reviewpartner van Google word je niet zomaar. Google stelt hoge eisen aan haar reviewpartners. Zo kijken ze niet alleen naar de onafhankelijkheid, maar ook naar de kwaliteit van de reviews en de continuïteit van een partner. 

Google heeft de ontwikkelingen van The Feedback Company de afgelopen jaren nauwlettend gemonitord en in december 2012 ontvingen wij het verlossende woord, een internationaal contract kon worden ondertekend! Sindsdien is de samenwerking in een stroomversnelling geraakt en hebben we achter de schermen flink doorgewerkt om de voordelen van deze samenwerking volledig te kunnen benutten.

De reviews die via het systeem van The Feedback Company worden gegenereerd worden reeds automatisch opgenomen in Google Shopping en Adwords, maar als onderdeel van deze langdurige samenwerking is er in overleg met Google een traject in gang gezet voor een meer stabiele en snellere indexatie van onze reviews in Google Shopping en Google Adwords. Goed nieuws voor ons, maar nog beter nieuws voor onze klanten!

De komende jaren zullen wij de samenwerking met Google versterken en verder uitbouwen.


In een blogpost van Google worden de voordelen van de gele sterren (seller ratings) in Adwords nog eens op een rij gezet. Google geeft hier aan dat de CTR van advertenties met seller ratings zelfs met 17% stijgt: http://adwords.blogspot.nl/2011/04/5-simple-ways-to-improve-your-adwords.htmlPublicatie: 01 mei 2013

Terug naar het overzicht

Professionele online feedback tools voor bedrijven en webshops. Geïnteresseerd?