Axivate Capital neemt belang in The Feedback Company

Amsterdam, 24 juli 2014 – Axivate Capital verwerft 51% van de aandelen in The Feedback Company.

De indrukwekkende groei van The Feedback Company is te verklaren door een helder systeem voor de aangesloten bedrijven, redactionele controle van àlle reviews die worden afgegeven, een goede integratie met webwinkelsystemen en een hoog serviceniveau. Tevens heeft The Feedback Company een overeenkomst met Google, die de reviews gebruikt om de zoekresultaten te verrijken.


Arjan van Es: “Nu ik in Axivate Capital een goede strategische partner heb gevonden, kan ik me nog meer toeleggen op de groei van The Feedback Company. De markt groeit razendsnel en door de samenwerking met Axivate kan ik The Feedback Company veel beter laten meegroeien.”

Axivate Capital voorziet dat klanttevredenheid de komende jaren prioriteit krijgt bij veel bedrijven en organisaties. Bas Rasker (oprichter Zoover.nl en nu partner Axivate) zegt: “Het is voor ondernemers inmiddels onontbeerlijk te weten waarop klanten hun keuze baseren. Je ziet dat dit onderwerp sterk in belang toeneemt. Daarom hebben we enige tijd geleden ook een participatie genomen in Tevreden.nl.” De markt voor Customer Experience Measurement vormt een speerpunt in het beleid van Axivate Capital.


Govert Janssen (directeur Tevreden.nl) juicht deze investering van Axivate toe: “Je ziet dat het verzamelen van klantenreviews een sterke groeimarkt is, waarop The Feedback Company zich succesvol heeft toegelegd. De samenwerking met Google bevestigt die specifieke positie van dit jonge bedrijf.”


Axivate Capital 
Axivate Capital is in 2012 opgericht door Andreas Ezinga, Hugo Mensink en Bas Rasker en beheert twee fondsen met een totaal vermogen van Euro 28 miljoen. 
Axivate Capital richt zich op het ondersteunen van groeiambities, internationalisering en waardecreatie voor Nederlandse bedrijven op het gebied van digital media, e-commerce en binnen de leisure en -reisbranche. Naast kapitaal levert Axivate Capital toegevoegde waarde door inbreng van eigen ervaringen, netwerk en actieve ondersteuning op strategisch vlak. Andere investeringen van Axivate Capital betreffen onder meer: Emerce – Tevreden.nl – YourTablet – Oxyme – Corendon – Fifth Floor.

Publicatie: 24 juli 2014

Terug naar het overzicht

Professionele online feedback tools voor bedrijven en webshops. Geïnteresseerd?