The Feedback Company gaat samenwerken met Opiness.nl

Customer reviews zijn belangrijk voor u. Ze geven nieuwe en bestaande klanten vertrouwen dat ze goed zitten bij u. U maakt momenteel gebruik van onze review oplossing waarbij u deze reviews ook benut als Seller Ratings in uw Google Adwords campagnes. The Feedback Company is momenteel een nieuwe samenwerking aangegaan waarmee we uw reviews nog meer bereik geven in het online landschap, namelijk op het onafhankelijke reviewplatform Opiness.nl.

 

 

Extra zichtbaarheid voor uw reviews
Consumenten zoeken onafhankelijke objectieve reviews om meer zekerheid te krijgen in hun keuze. Ervaringen en reviews op onafhankelijke plekken worden betrouwbaar gevonden. Het onafhankelijke Opiness.nl is zo´n plek. Opiness brengt alle reviews over dienstverleners samen op één plek.

Omdat The Feedback Company ´Trusted Reviews´ levert, ofwel reviews van echte geverifieerde klanten, hebben wij toestemming gekregen om de reviews voor onze klanten op Opiness te publiceren. Potentiele klanten die op Opiness dienstverleners vergelijken kunnen daar nu ook uw Feedback company reviews lezen, waarmee u zich automatisch en gratis profileert op het onafhankelijke Opiness.

Wat moet u doen om uw reviews op het onafhankelijke Opiness te publiceren?
Niets. De koppeling wordt per 22 oktober automatisch aangezet voor alle klanten van The Feedback Company. Wilt u echter even wachten of wilt u niet publiceren op Opiness? Mail dan naar onze supportafdeling zodat we de koppeling voor u kunnen uitschakelen. 

Waarom zijn reviews op Opiness van belang?
Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken puur op klantoordeel. Opiness is hard op weg om de grootste, onafhankelijke, meest complete en betrouwbare site te worden voor meningen over dienstverleners en heeft al meer dan 1 miljoen reviews online sinds de start in december 2014. Consumenten gaan de Opiness notering waarderen en vertrouwen omdat 95% van de reviews afkomstig is van gerenommeerde onderzoek- en feedbackbureaus en daarmee de herkomst van de review geverifieerd is.

Wat kost dat?
Niets. Publicatie op Opiness is een gratis service, net als reageren op reviews en het gebruik van de widgets met real-time cijfer. Mocht u meer met Opiness willen doen dan is er de mogelijk voor een betaalde bedrijven inlog. Meer informatie treft u aan op de Opiness website bij voor bedrijven.

Publicatie: 24 september 2015

Terug naar het overzicht

Professionele online feedback tools voor bedrijven en webshops. Geïnteresseerd?