Google Analytics of Adwords Analyse door Modation

Google Analytics en/of Google Adwords Analyse


Weten hoe je website presteert? En wat je kunt doen om meer rendement uit de website te halen?

Kies dan nú voor een: Google Analytics en/of Google Adwords Analyse van Modation voor slechts €299*!
*Exclusief voor relaties van The Feedback Company.

Modation heeft twee instappakketten ontwikkeld om je advies te geven over je website. Met de Google Analytics Analyse haal je snel de belangrijkste verbetermogelijkheden voor je website naar boven. Middels de Google Adwords Analyse word het rendement van je huidige Google Adwords campagne verhoogd. Daarnaast bieden we passend advies omtrent de mogelijkheden voor het inzetten van een Google Adwords campagne.


Kijk voor meer informatie op http://www.modation.nl/google-adwords-analyse-google
Of vraag direct meer informatie aan via telefoon +31 (0) 24 – 844 17 88 of mail naar

Modation ondersteunt organisaties bij het behalen van marketingdoelstellingen op internet. Wij geven marketingadviezen en werken structureel aan het optimaliseren van de online marketingactiviteiten van onze opdrachtgevers.
Modation is sinds 2000 actief binnen de online dienstverlening. Wij helpen ondernemingen bij het behalen van marketingdoelstellingen. Samenwerken en het delen van kennis is hierbij ons uitgangspunt.

Samen met de opdrachtgevers werken wij aan het bepalen en behalen van de gestelde online marketingdoelstellingen. We combineren jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van online marketing met grondige statistische analyses. In onze resultaatgerichte aanpak staat rendement centraal.

Door de jaren heen is Modation uitgegroeid van een éénmansbedrijf tot een Google Adwords Qualified Company van zeven (FTE) medewerkers. Bovendien beschikt Modation eveneens over een Google Analytics Qualified Individual certificering. De medewerkers van Modation zijn marketing- en communicatiespecialisten met een wetenschappelijke achtergrond.

 

Professionele online feedback tools voor bedrijven en webshops. Geïnteresseerd?