Extra services voor webwinkels

Extra services


Statistiekenmodule

The Feedback Company kan de statistiekenmodule in de klantportal aanpassen zodat de resultaten van het op maat gemaakte feedbackformulier inzichtelijk zijn.

 

Custom feedbackvragen

Wij kunnen voor u de vragen op het feedbackformulier volledig customizen. De resultaten uit de custom vragen worden vervolgens overzichtelijk op uw eigen refenrentiepagina gepresenteerd.


Widget in huisstijl

Voor het tonen van klantbeoordelingen in uw website hebben wij verschillende widgets ontwikkeld.

Wij ontwerpen voor u een widget in de huisstijl van uw bedrijf zodat de widget perfect integreert in uw website.

 

Koppeling voor het automatisch verzenden van feedbackuitnodigingen

Het is mogelijk dat uw klanten een X-aantal dagen na het afronden van het bestelproces automatisch een feedbackuitnodiging ontvangen zodat zij in de gelegenheid worden gesteld om feedback te geven over uw bedrijf.


Search Engine Optimalisatie per review & Google Shopping integratie

Voor iedere review wordt er een SEO geoptimaliseerde pagina aangemaakt op basis van uw  webwinkelnaam, in combinatie met de titel en tekst van de positieve review. Dit draagt bij aan een snelle groei van unieke content over uw bedrijf op internet, met het gevolg dat u vaker wordt gevonden door potentiële klanten.

Tevens worden alle reviews geïntegreerd in Google Shopping.

 

Offerte op maat bij  2.500+ orders per maand en/of meerdere webwinkels

Webwinkels met meer dan 2.500 orders per maand en/of een bedrijf met twee of meer webwinkels ontvangen een offerte op maat. Neem voor een offerte op maat op met uw persoonlijke adviseur.

 


Professionele online feedback tools voor bedrijven en webshops. Geïnteresseerd?