BiedMeer Webwinkels partner The Feedback CompanyBiedMeer is een webshop service waarmee u zelf, eenvoudig uw producten online kunt verkopen. BiedMeer neemt alle technische zaken bij u uit handen! Wij zorgen niet alleen voor de applicatie, maar u krijgt een compleet pakket met webruimte, onderhoudstool, dataverkeer, koppelingen met betaalsystemen en vergelijkingssites.


Dat kan! Bij BiedMeer Webwinkels kunt u eenvoudig uw eigen webwinkel beginnen. Met onze gebruiksvriendelijke webshop software kunt u uw producten dag en nacht verkopen op het internet zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de techniek. 

De kosten van het starten van een eigen webshop bij BiedMeer zijn helder. U betaalt alleen een laag vast maandbedrag op basis van een maandcontract (er is zelfs al een gratis variant!). U zit dus nergens aan vast. 

BiedMeer webwinkels levert niet alleen de webwinkel software maar ook alle andere technische aspecten die bij een webwinkel komen kijken. Denk hierbij aan uw eigen domeinnaam, eigen e-mailadres(sen), hosting, koppelingen met betaalsystemen (o.a. iDEAL, PayPal, creditkaarten, etc), zoekmachine optimalisatie en koppelingen met vele vergelijkingsites. Alle ingrediënten dus om direct een webwinkel te beginnen. Bekijk alle uitgebreide mogelijkheden van de webshop onder Mogelijkheden en Pakketten

Daarnaast worden de updates van de webshop software gratis en automatisch verstrekt. U krijgt dus telkens nieuwe mogelijkheden tot uw beschikking zonder dat u allerlei installaties of andere dingen hoeft te doen. 

Kortom eenvoudig, zonder technische kennis, een webwinkel beginnen bij BiedMeer webwinkels!

Professionele online feedback tools voor bedrijven en webshops. Geïnteresseerd?